Zespół FIT tworzą niesamowici ludzie. Entuzjaści, ale jednocześnie profesjonaliści, innowatorzy ale bazujący na solidnych naukowych podstawach. Ludzie różnych specjalności, ale mający otwarte umysły i szerokie horyzonty, pozwalające im zarówno na wszechstronną, pogłębioną analizę problemu jak i syntetyczne, całościowe, acz niestandardowe ujęcie zagadnienia. Ludzie z różnym stażem i doświadczeniem zawodowym, zarówno młodzi, pełni zapału, dopiero wkraczający na rynek pracy, jak i posiadający wieloletnią praktykę biznesową. Tak ambitnie postawione cele FIT wymagają kompetencji na najwyższym poziomie i przyciągają ludzi ambitnych jak magnes.

Rada fundacji

Adam Wdowiak

Ewa Geris

Zarząd fundacji

Gregory Geris

Zespół

Bartosz Jasiński
Z wykształcenia psycholog, specjalista z zakresu neuropsychologii klinicznej w trakcie doktoryzacji i szkolenia z zakresu psychoterapii poznawczo-behawioralnej. Swoją wiedzę i doświadczenie wykorzystuje na codzień w praktyce zawodowej. Interesuje się tematyką całościowego rozwoju człowieka. Prywatnie świeżo upieczony mąż i ojciec. Z zamiłowania muzyk, oraz twórca sztuki użytkowej. W fundacji łączy to co teoretyczne z praktycznym. Czuwa nad tworzeniem i wdrażaniem nowych narzędzi testowych.

n.mirosz 2
Natalia Mirosz
Studentka pierwszego roku ratownictwa medycznego na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Uwielbia pomagać innym, dlatego angażuje się w różne organizacje. Lubi chodzić na koncerty i czytać książki. W Fundacji pomaga przy pracach nad aplikacją Im2be oraz prowadzi warsztaty w szkołach pt. ”Inteligentnie w sieci”.

Dariusz Prymon
Radca prawny

Łukasz Zieliński
Front-End Web Developer na codzień, w wolnych chwilach zamienia klawiaturę komputerową na muzyczną i stara się zgłębiać wiedzę nt. historii społecznej świata XIX i XX wieku. W fundacji bierze udział przy tworzeniu prototypów aplikacji.